![]() |
|
|
#1 |
|
Bir gece
Değerlendirme:
()
Bir gece Ondört asır evvel yine böyle bir geceydi Kumdan ayın ondördü bir öksüz çıkıverdi! Lakin o ne hüsrandır ki: Hissetmedi gözler Kaç bin senedir halbuki, bekleşmedelerdi Dünya neye sahipse O'nun sevgisidir hep Medyun O'na cem'iyyeti, medyun ona ferdi Medyundur o masuma bütün bir beşeriyyet Ya Rab, bizi mahşerde bu ikrar ile haşret. M.AKİF ERSOY Konu @KMES3 tarafından (21-07-2005 Saat 04:42 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
Görüntüleme: 175
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Yağmur
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş'li de ben olsaydım Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım Batlı yıkmak için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım NURULLAH GENÇ |
|
|
||||
|
||||
|
Talea'l-Bedru Aleyna
Talea'l-Bedru Aleyna Min seniyyat'il-veda Vecebeş şükrü aleyna Ma dea lillahi de'a Ente şemsün ente bedrun Ente nurun ala nur Ente misbahus Süreyya Merhabam ya hayra da Kad lebisne sevbe izzin Ba'de esvabir rika Ve rada'na sedye mecdin Ba de eyyamid daya Eyyühel mebusü fiyna Ci'te bil emril muta Ci'te şerraftel Medine Merhabam ya hayra da Kalet ehmarüd deyaci Kul li erbabil islam Küllü men yetba Muhammed Yenbeğiy ella yüdam Ve teahedna cemian Yevme aksemmel yemin Len nehunel abde yevmen Vet tehazna sıdka din Lestü vallahi neziyyen Ma yükasihil ibad Meşheden ya necme emnin Zü ve bain ve vidad Sallalahu ala Muhammed Sallalahu aleyhi vesselem |
|
|
||||
|
||||
|
Muhammed Anadan doğdu
Muhammed anadan doğdu Melekler tebriğe indi Gönüller şaduman oldu Can Muhammed nurdan Ahmed Gördüm göbeği kesilmiş Sünnet olmuş toz ekilmiş Nurdan kundağa sarılmış Can Muhammed nurdan Ahmed Hakkın nikabı yüzünde Kudret sürmesi gözünde Gördüm melekler dizinde Can Muhammed nurdan Ahmed Dileriz Hak'tan inayet Umarız senden şefaat Son nefeste hem selamet Can Muhammed nurdan Ahmed |
|
|
||||
|
||||
|
Nur kundak içinde
Seyreyleyüp yandım mahcemaline Allah Allah Nur kundak içinde yatar Muhammed Canımm canısın sen ya Muhammed Kokuları benzer cennet gülüne Allah Allah Nur kundak içinde yatar Muhammed Canımın canısın sen ya Muhammed Kevser dudakları bilmem ne söyler Allah Allah Hulusi kalbiyle hakkı zikreyler Daha tıfıl iken ümmetin diler Allah Allah Nur kundak içinde yatar Muhammed Canımın canısın sen ya Muhammed Bildim odur iki cihan serveri Allah Allah Allah Habibi son peygamberi O'dur yerin göğün şemsi kameri Nur kundak içinde yatar Muhammed Canımın canısın sen ya Muhammed |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ahir Zaman Ve Kiyamet | sadakat777 | İslam Hakkında Herşey-About İslam | 12 | 21-09-2008 22:28 |
| Futbol nedir? Futbol Kuralları Nelerdir? Futbol Tarihi | Tuana42 | Ödevler & Tezler | 4 | 09-12-2007 02:35 |
| Rüya Tabirleri... | kralçocuk | Muhabbet | 15 | 05-06-2007 08:40 |
| şirk Toplumunda Iffet Ya Da Imran Kizi Meryem’i Anmak | börteçine | İslam Hakkında Herşey-About İslam | 0 | 03-01-2007 08:31 |
| Soru : Şeytan niçin yaratılmıştır? | sadakat777 | İslam Hakkında Herşey-About İslam | 7 | 13-06-2006 07:09 |